Träning 2017

Träning i terränglöpning för flickor och pojkar

Plats: Klubbstugan i Graneberg. Tid: Tisdagar och torsdagar 18.30 (om inte annat anges). Vi tränar lite drygt 1 timme. Träningen omfattar distans- och intervallöpning samt löpskolning.

Träningen sker i en grupp (med olika distanser och antal upprepningar i de olika åldersklasserna).

I denna grupp ingår alla barn och ungdomar från 9 år. Om barn under 9 år vill vara med och träna krävs viss medverkan från föräldrarna.

På lördagar då vi har Öppet hus  (10.00-12.00) finns  möjlighet till extraträning på egen hand.

Vuxna är också välkomna till våra träningar!

Vi tränar från mitten av mars till slutet av juni. Gör sedan ett kort sommaruppehåll och börjar igen i mitten av augusti. När mörkret kommer flyttar vi träningen till Sunnerstastugan och kör där så länge vädret tillåter (Öppet hus med möjlighet till extraträning fortsätter vid klubbstugan till slutet av oktober). Under vintermånaderna tränar de äldre barnen och ungdomarna i nya IFU Arena en gång i veckan.

Miniträningsläger (lördag och söndag kl. 10.00) vid klubbstugan genomförs ett par gånger vår resp. höst. Vi tränar då i ca 1,5 timme.

Ett träningsläger med övernattning anordnas varje år (för de äldre barnen och ungdomarna).

Alla träningspass noteras i Kalendern.

På lördagar 10.00-12.00 har vi Öppet hus i klubbstugan.

Träna, promenera, slappa, umgås! Vi bjuder på kaffe/saft och kaffebröd.

Alla klubbmedlemmar hälsas välkomna!

Terrängserie

På våren är det en öppen terrängserie för alla och på hösten endast för klubbens medlemmar.

4 deltävlingar ingår i varje serie och de tre bästa räknas. Alla får pris!

Klubbmästerskap

I oktober . Även för vuxa. I samband med KM har vi ”säsongsavslutning” med fika och korvgrillning.

Tävlingar

I distriktet i terräng och på arena. Vi listar ett antal tävlingar som ”våra” tävlingar där klubben betalar anmälningsavgiften för barn och ungdomar.

Årsavgift 2017

Hela familjen (vuxna och barn)                          400 kr

Enskild medlem                                                       200 kr

Pengarna sätts in på postgiro 59 92 88-8, Gottsunda IF. Skriv efternamn vid inbetalningen och skicka ett mail med namn på varje medlem med personnummer, adress, telefonnummer och mailadress.

Tävlingslinnen för ungdomar 150:-. Alla som tävlar bör ha linnet.

Vuxna betalar 300:-.

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 2017-08-23 23:55
Skribent: Roger Sundin